Pokračování Zeposie

Zuza    05.11.2024, 15:39

Dobrý den, navazuji na svou otázku o Zeposii. Vámi zmiňovanou odpověď jsem četla, v ní právě zmiňujete, že Ponvory je lepší, ale lze kojit přes obojí. Já jsem bohužel na výběr nedostala, předepsali mi Zeposii. Z vaší odpovědi jsem teď tedy zmatená. Lze přes Zeposii prosím bez rizika kojit? Odpovědi na moji a Sueinu otázku jsou trošku protichůdné a jsem teď zmatená. Novou léčbu dostanu už zítra ????. Děkuji!

Dobrý den,

omlouváme se, pokud jsme vás odpovědí zmátli. Protože uvádíte, že jste nedostala na výběr a máte začít užívat konkrétně Zeposii, tak v tom případě je na místě, abyste pokračovala v kojení, protože i vlastnosti Zeposie, jako je velký distribuční objem, či velká vázanost na bílkoviny, znamenají, že má pro kojení vhodní bezpečností profil.

Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.

« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Pokračování Zeposie