Farbenie vlasov, dojcenie a ekzem

Olinka    27.02.2013, 11:50

Dobry den , mam na vas otazku, neviem, ci mi na nu budete vediet odpovedat a mozno je to aj zbytocna otazka, mozno sa nad nou pousmejete, ale aj tak :) Rocna dcera, kt. je dojcena trpi seboroickou dermatididou... rada by som si zafarbila vlasy, moze mat samotna farba vplyv na materske mlieko a tym padom aj na dcerin exem? dakujem pekne

Milá Olinka,

sme radi, že sa pýtate. A máme pre vás dobrú správu: vlasy si môžete zafarbiť a o dojčenie či dcérkin ekzém nemusíte mať obavy.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Farbenie vlasov, dojcenie a ekzem